Stillinger

Ønsker du å være en del av et gründerselskap?

Vi søker etter folk

Promaps Technology er det første selskapet som leverer nær sanntids- risikoanalyser av store, komplekse kraftsystem. Selskapets hovedfokus: få bedre innsikt i komplekse kraftsystem for å kunne gi bedre beslutningsstøtte til en bransje som er i rask forandring. I en verden med store tilgjengelige datamengder sammen med fremvoksende teknologier som ny fornybar produksjon, smart grid teknologi, maskinlæring, første fase AI og mer ekstreme værpåvirkninger, vil evnen til å se gjennom kompleksiteten være av avgjørende betydning. Selskapet består av eksperter innen matematikk, kraftsystemanalyser, dataalgoritmer og systemutvikling.

Selskapet støttes av et styre med nasjonal og internasjonal forretningserfaring med å drive både små og store selskaper.

Promaps Technology AS ble grunnlagt i 2016. Produktporteføljen er basert på forskning og utvikling i området pålitelighet- og regularitetsanalyser i kraftsystem de siste 14 årene. Kombinasjonen av kommersiell kraftsystemanalyse kombinert med FoU i samarbeid med nettselskap har vist seg å være en perfekt tilnærming for å nå målet om sanntids risiko- og pålitelighetsanalyse av kraftsystem for bruk i drift og planlegging av drift.

Selskapet og teknologien har vært finalist i kåringen til årets Teknologibragd, finalist i Norges Smarteste Industribedrift 2 ganger mm.

Som følge av økt oppdragsmengde søker vi etter flere ressurser. Vi er et lite team med høye ambisjoner som søker en person som er selvdrevet og jobber godt i team. Arbeidsoppgavene vil være noe av det mest spennende som er i bransjen. Vi utvikler og leverer programvare for sanntids- risikoanalyse av kraftsystem, vi utfører konsulentarbeid innenfor kraftsystemanalyse og regularitetsanalyser. Videre deltar vi på FoU prosjekt eksternt sammen med internutvikling av egen programvare.

Arbeidsoppgaver:

Vi trenger:

Vi kan tilby:

Søknadsfrist 10. august 2018

Søknad og eventuelle spørsmål vedrørende stillingen sendes til Arne Brufladt Svendsen på tlf. +47 98 64 32 29 eller arne@promaps.no